24.04.2018

Tekst fra mail sendt til Grundejerforeningen Granborg

Lynhurtigt fiberbredbånd er på vej til Helberskov

Energiselskabet Eniig tilbyder at etablere fiber til sommerhus området i Helberskov. I denne mail er der vedhæftet et kort over området.  

Hele området er inddelt i 6 etaper – og dit sommerhus ligger i etape 3 eller 4. 

Vi vil gerne informere dig om projektet

Deltag i  vores informationsmøde hjemmefra sofaen tirsdag den 8. maj  kl. 20.00 .  Vi holder informationsmødet via internettet. Det kaldes et webinar. Du skal tilmelde dig informationsmødet via dette link https://events.genndi.com/register/169105139238468275/ef7d821753    (husk at udfylde med navn og adresse) 

Til informationsmødet kan du stille spørgsmål online – og vi svarer med det samme.  Fordelen for dig er, at du blot bliver hjemme i de vante omgivelser, og slipper for køreturen til Helberskov. 

Du kan logge på webinaret med din tablet, din bærbare pc, din telefon eller en stationær computer.  Det kræver ikke særligt udstyr eller programmer, at deltage i webinaret. 

Vi opfordrer meget kraftigt til, at du deltager i webinaret, så du kender priser, betingelser og installations processen. 

Via et fiberkabel kan vi tilbyde dig

·         super hurtig internet med hastigheder op til 500/500 Mbit/s

·         et væld af tv pakker med frit valgs kanaler

·         fastnet telefoni

I denne mail har jeg vedhæftet: 

·         Ofte stillede spørgsmål

·         Internet hastigheder, tvpakker og priser

·         Kort over området

Når du bestiller en fiberinstallation er det meget vigtigt, at du husker at oplyse din hjemadresse – hvis den er forskellig for sommerhusadressen. Har vi ikke en fast bopælsadresse vil post blive sendt til adressen i Helberskov. 

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at sende dit spørgsmål til  sommerhusnord@eniig.dk

Vi håber rigtig meget, at vi ser dig til vores informationsmøde over nettet tirsdag den 8. maj  kl. 20.00

Du kan allerede nu bestille din fiberinstallation via vores hjemmeside www.eniig.dk/fiber (men vi opfordrer som nævnt til, at du deltager i webinaret så du kender priser og betingelser) 

Med venlig hilsen

Simon Olsen og Inger Nørgaard